Cene video produkcije

Video je efikasan način da vaš brend privuče kupce i publiku, a stvaranje kvalitetnog videa ne mora biti skupo.

Transparentne cene videa

Nudimo unapred definisane cene koje su pristupačne za većinu preduzeća.
Dajemo prioritet pristupačnosti bez ugrožavanja kvaliteta, prilagođavajući naše cene tako da odgovaraju vašem video projektu. Naši transparentni troškovi i iskusan tim osiguravaju da vaša investicija postigne odlične rezultate. Istražite različite opcije kako biste pronašli savršeno rešenje za vaš projekat, bilo da je reč o kratkoj video promociji ili profesionalnoj video reklami.

Motion graphics

400 eur
Video sa pokretnom grafikom povećava pažnju, prenosi informacije i nudi raznovrsnost.

Stock video

600 eur
Video napravljen od stock snimaka štedi vreme i novac pružajući širok spektar kadrova.

Video animacija

800 eur
Animacija omogućava laku komunikaciju složenih stvari na jednostavan i zanimljiv način.

Promo video

1600 eur
Iskoristite kreativnost promotivnog videa da informišete ili motivišete svoju publiku.

Video reklama

2800 eur
Video reklame grade emotivne veze sa kupcima, što donosi više radosti u svakoj kupovini.

TV reklama

15000 eur
TV reklama povećava prepoznatljivost brenda i šalje poruku milionima gledalaca.
Slobodno nas pozovite ako niste sigurni koja vrsta videa vam je potrebna ili ako želite da saznate koliko bi koštao vaš video projekat.

Šta utiče na cenu videa

Na cenu videa utiče nekoliko faktora, uključujući njegovu dužinu, složenost i kvalitet proizvodnje. Duži video snimci sa složenom montažom i specijalnim efektima obično koštaju više. Pored toga, faktori kao što su potreba za profesionalnim glumcima, troškovi lokacije i rad u postprodukciji takođe mogu uticati na konačnu cenu. Tri glavna faktora koji utiču na cenu video produkcije su vreme, ekipa i oprema.

Vreme

Što više vremena provodimo u planiranju, istraživanju lokacija, snimanju i montaži, konačni proizvod će biti bolji ali i skuplji.

Ekipa

U video produkciji, kao i u životu, talentovani i iskusni ljudi koštaju više. Zato uvek biramo ekipu na osnovu vaših potreba i budžeta.

Oprema

Najbolja oprema i vrhunski profesionalci koji znaju kako da je koriste povećavaju cenu video produkcije.

Niste sigurni koji tip videa vam je potreban?

Pomoći ćemo vam da odaberete vrstu videa na osnovu vašeg cilja i budžeta.

Pitanja i odgovori

Da li postoje dodatni troškovi?

Kod nas ne postoje dodatni troškovi koji nastaju sa naše strane i kojih vi niste svesni. Nakon definisane cene video produkcije, vaša konačna faktura ne može biti veća od onoga na šta ste pristali u početnim fazama projekta. Troškovi produkcije videa mogu biti veći samo ako vi to želite, na primer ukoliko zahtevate dodatnu montažu, animaciju ili slično.

Možete li samo snimiti i montirati video?

Naravno. Mnogi naši klijenti žele da im kreiramo ideju, scenario i druge stvari, dok neki klijenti već imaju sve spremno i tačno znaju šta im treba. U ovim slučajevima, naša uloga je da oživimo vašu kreativnu viziju i ispunimo vaša očekivanja.

Da li moram da angažujem glumce, pronalazim lokacije i slično?

Možemo se pobrinuti za sve ove detalje. Ako imate na umu određene glumce, lokacije ili rekvizite, naravno možemo ih uključiti u vaš video projekat. Ali ako nemate ništa konkretno, mi ćemo se pobrinuti za ove logističke korake. Jedini izuzetak su snimci proizvoda, gde će nam za snimanje biti potreban uzorak vašeg proizvoda.

Kako i kada se plaća?

U zavisnosti od video projekta, obično se oko 50% iznosa plaća unapred, što nam obezbeđuje da angažujemo potrebne ljude i opremu i da započnemo proizvodnju vašeg videa.

Da li mi treba više od jednog videa?

Ovo zavisi od vašeg cilja i budžeta. Jedan video je bolji nego nijedan, ali kao što možete zamisliti, serija videa je još efikasnija. Klijenti često prave grešku pokušavajući da prikažu previše informacija u jednom videu, što može da frustrira gledaoce. Uvek preporučujemo da se držite jednog ključnog cilja i poruke po videu.

Šta se dešava ako treba da odložimo ili pomerimo termin snimanja?

Razumemo da ponekad planovi moraju da se promene. Obavestite nas što je pre moguće ako treba da pomerimo datum ili promenimo bilo kakve detalje oko produkcije videa. Naš tim će u saradnji sa vama izvršiti sve neophodne promene.