Cene video produkcije

Video je efikasan način da vaš brend privuče kupce i publiku, a stvaranje kvalitetnog videa ne mora biti skupo.

Transparentne cene videa

Nudimo unapred definisane cene koje su pristupačne za većinu preduzeća.

Video intervju

Primer cene
400

Stock video

Primer cene
600

Social media video

Primer cene
1,000

Promo video

Primer cene
1,200

Product video

Primer cene
1,800

Video reklama

Primer cene
4,000

Šta utiče na cenu videa

Super je kada možete da kontrolišete troškove video produkcije. Tri osnovna faktora koji utiču na cenu videa i koji se odražavaju na kvalitet su vreme, ekipa i oprema.

Vreme

Što više vremena provodimo u planiranju, istraživanju lokacija, snimanju i montaži, konačni proizvod će biti bolji ali i skuplji.

Ekipa

U video produkciji, kao i u životu, talentovani i iskusni ljudi koštaju više. Zato uvek biramo ekipu na osnovu vaših potreba i budžeta.

Oprema

Najbolja oprema i vrhunski profesionalci koji znaju kako da je koriste povećavaju cenu video produkcije.

Niste sigurni koji tip videa vam je potreban?

Pomoći ćemo vam da odaberete vrstu videa na osnovu vašeg cilja i budžeta.

Pitanja i odgovori

Da li postoje dodatni troškovi?

Kod nas ne postoje dodatni troškovi koji nastaju sa naše strane i kojih vi niste svesni. Nakon definisane cene video produkcije, vaša konačna faktura ne može biti veća od onoga na šta ste pristali u početnim fazama projekta. Troškovi produkcije videa mogu biti veći samo ako vi to želite, na primer ukoliko zahtevate dodatnu montažu, animaciju ili slično.

Možete li samo snimiti i montirati video?

Naravno. Mnogi naši klijenti žele da im kreiramo ideju, scenario i druge stvari, dok neki klijenti već imaju sve spremno i tačno znaju šta im treba. U ovim slučajevima, naša uloga je da oživimo vašu kreativnu viziju i ispunimo vaša očekivanja.

Da li moram da angažujem glumce, pronalazim lokacije i slično?

Možemo se pobrinuti za sve ove detalje. Ako imate na umu određene glumce, lokacije ili rekvizite, naravno možemo ih uključiti u vaš video projekat. Ali ako nemate ništa konkretno, mi ćemo se pobrinuti za ove logističke korake. Jedini izuzetak su snimci proizvoda, gde će nam za snimanje biti potreban uzorak vašeg proizvoda.

Kako i kada se plaća?

U zavisnosti od video projekta, obično se oko 50% iznosa plaća unapred, što nam obezbeđuje da angažujemo potrebne ljude i opremu i da započnemo proizvodnju vašeg videa.

Da li mi treba više od jednog videa?

Ovo zavisi od vašeg cilja i budžeta. Jedan video je bolji nego nijedan, ali kao što možete zamisliti, serija videa je još efikasnija. Klijenti često prave grešku pokušavajući da prikažu previše informacija u jednom videu, što može da frustrira gledaoce. Uvek preporučujemo da se držite jednog ključnog cilja i poruke po videu.

Šta se dešava ako treba da odložimo ili pomerimo termin snimanja?

Razumemo da ponekad planovi moraju da se promene. Obavestite nas što je pre moguće ako treba da pomerimo datum ili promenimo bilo kakve detalje oko produkcije videa. Naš tim će u saradnji sa vama izvršiti sve neophodne promene.