Cene

Kreativan video je efikasan način da vaš brend privuče kupce i publiku, a stvaranje kvalitetnog video sadržaja ne mora biti skupo.
Kontaktirajte nas
Danas je skoro svaki proizvod ili proces predstavljen videom. Naša misija je da vam omogućimo da dobijete svoj video po pristupačnoj ceni.

Cene video produkcije

Šta određuje cenu
video produkcije

Postoje tri osnovna faktora koji utiču na cenu video produkcije. Ovi faktori se odražavaju na kvalitet videa.

Vreme

Što više vremena provodimo u planiranju, istraživanju lokacija, snimanju i montaži, konačni proizvod će biti bolji ali i skuplji. Ukoliko imate mali budžet za snimanje videa izaći ćemo vam u susret sa najoptimalnijim rešenjem.

Ekipa

U video produkciji, kao i u većini stvari u životu, talentovani i iskusni ljudi obično koštaju više. U svakom slučaju, uvek biramo ekipu za video produkciju u odnosu na vaš budžet i vaše potrebe.

Oprema

Možemo da napravimo video i uz pomoć običnog  DSLR aparata. Ili možemo da koristitimo najnoviju opremu sa profesionalnim osvetljenjem. Najkvalitetnija oprema i vrhunski profesionalci koji znaju kako da je koriste povećavaju cenu video produkcije.

 

Ako vam je potrebna procena troškova odnosno cena video produkcije, najbolje bi bilo da nas kontaktirate.
To možete učiniti putem email-a ili telefonom.

Proizvodnja maksimalnog kvaliteta za vaš budžet je znak kreativne video produkcije. Naš princip je – najveća vrednost za vaš budžet.