Cene video produkcije

Video je efikasan način da vaš brend privuče kupce i publiku, a stvaranje kvalitetnog videa ne mora biti skupo.

Danas je skoro svaki proizvod ili proces predstavljen videom

Bez obzira na veličinu i mogućnosti naših klijenata, svi se uvek pitaju „koliko će video koštati?“. U suštini, odgovor na to pitanje je: „Zavisi“. Ovo nije odgovor koji bi trebao biti neozbiljan, samo postoji širok raspon kada su u pitanju troškovi video produkcije. Pošto su mnogi vlasnici preduzeća i direktori marketinga često zabrinuti zbog cene proizvodnje videa, u nastavku smo napravili nekoliko primera cena.

Video intervju

Primer cene
400

Social media video

Primer cene
800

Promo video

Primer cene
1,200

Stock video

Primer cene
1,200

Product video

Primer cene
1,600

Video reklama

Primer cene
4,000

Ako vam je potrebna procena troškova odnosno cena video produkcije, najbolje bi bilo da nas kontaktirate.

Šta utiče na cenu video produkcije

Tri osnovna faktora koji utiču na konačne troškove video produkcije i koji se odražavaju na kvalitet su vreme, ekipa i oprema. Vi ne morate da razumete sve ove pojedinosti, ali važno je da imate mogućnosti da kontrolišete troškove. Istovremeno treba da razumete kako će vaše odluke uticati na konačni oblik i kvalitet videa.

Vreme

Što više vremena provodimo u planiranju, istraživanju lokacija, snimanju i montaži, konačni proizvod će biti bolji ali i skuplji. 

Ekipa

U video produkciji, kao i u većini stvari u životu, talentovani i iskusni ljudi obično koštaju više. Uvek biramo ekipu na osnovu vaših potreba i budžeta.

Oprema

Najbolja oprema i vrhunski profesionalci koji znaju kako da je koriste povećavaju cenu video produkcije.