Cene video produkcije

Video je efikasan način da vaš brend privuče kupce i publiku, a stvaranje kvalitetnog videa ne mora biti skupo.

Danas je skoro svaki proizvod ili proces predstavljen videom

Bez obzira na veličinu i mogućnosti naših klijenata, svi se uvek pitaju „koliko će video koštati?“. U suštini, odgovor na to pitanje je: „Zavisi“. Ovo nije odgovor koji bi trebao biti neozbiljan, samo postoji širok raspon kada su u pitanju troškovi video produkcije. Pošto su mnogi vlasnici preduzeća i direktori marketinga često zabrinuti zbog cene proizvodnje videa, u nastavku smo napravili nekoliko primera cena.

Šta utiče na cenu video produkcije

Tri osnovna faktora koji utiču na konačne troškove video produkcije i koji se odražavaju na kvalitet su vreme, ekipa i oprema. Vi ne morate da razumete sve ove pojedinosti, ali važno je da imate mogućnosti da kontrolišete troškove. Istovremeno treba da razumete kako će vaše odluke uticati na konačni oblik i kvalitet videa.

Vreme

Što više vremena provodimo u planiranju, istraživanju lokacija, snimanju i montaži, konačni proizvod će biti bolji ali i skuplji. 

Ekipa

U video produkciji, kao i u većini stvari u životu, talentovani i iskusni ljudi obično koštaju više. Uvek biramo ekipu na osnovu vaših potreba i budžeta.

Oprema

Najbolja oprema i vrhunski profesionalci koji znaju kako da je koriste povećavaju cenu video produkcije.

Ako vam je potrebna procena troškova odnosno cena video produkcije, najbolje bi bilo da nas kontaktirate.