Portfolio Bear Fruit Productions

Doživljaj vašeg brenda je ono što vas povezuje sa kupcima. Zato vaš brend zaslužuje atraktivan video.

Naši radovi

Tu smo da vam pomognemo da oblikujete svoje ideje i da ih oživite kroz video. Ispričati zanimljivu priču za kratko vreme zahteva veštinu i godine iskustva. Znamo da je odabir video produkcije velika odluka jer je video važna investicija za razvoj vašeg brenda. Radujemo se svakoj prilici da vam pokažemo zašto smo najbolja video produkcija za vas.

Kako to radimo

Proizvodnja videa se uglavnom sastoji od tri koraka – 1. Predprodukcija: planiranje i istraživanje, 2. Produkcija: faza u kojoj se video snima, i na kraju 3. Postprodukcija: montaža videa gde se uređuje slika, muzika i drugi efekati.

Predprodukcija

Ovo je početak procesa video produkcije u kojem istražujemo, planiramo i pripremamo se za snimanje. Pronalazimo lokacije za snimanje, dizajniramo stil vašeg videa, razmatramo ključne poruke i sve to kako bi vaš video bio kvalitetan i postigao rezultate.

Produkcija

Snimanje videa je deo gde priča počinje da oživljava. Stvaranje kvalitetnog videa znači prilagođavanje sadržaja tako da bude zanimljiv vašoj publici. Uključujemo vaše gledaoce kao da su deo videa tako što im približavamo važne detalje.

Postprodukcija

Pažljivo ćemo pregledati sve snimke i sastaviti priču spajajući sve delove. Kada je početna verzija videa montirana, poslaćemo vam grubi rez, nakon čega zajedno odlučujemo da li želimo nešto da promenimo ili modifikujemo.