Portfolio Bear Fruit Productions

Doživljaj vašeg brenda je ono što vas povezuje sa kupcima. Zato vaš brend zaslužuje atraktivan video.

Naši radovi

Tu smo da vam pomognemo da oblikujete svoje ideje i da ih oživite kroz video. Znamo da je odabir video produkcije velika odluka jer je video važna investicija za razvoj vašeg brenda. Radujemo se svakoj prilici da vam pokažemo zašto smo najbolja video produkcija za vas.

Oživite svoju priču

Bez obzira na veličinu video projekta, uvek se trudimo da razumemo vaše ciljeve i vašu publiku kako bismo bili sigurni da je vaš video upravo ono što ste želeli da dobijete.

Efikasan video proces

Znamo da je ključ uspešnog videa dobar plan i kreativna ideja. Zato smo razvili jednostavan, prijateljski i efikasan proces koji će vas sa lakoćom voditi od početka do kraja.

Upoznavanje

Važno je da upoznamo vaš brend i ciljeve koje želite da postignete. Ovo će nam pomoći da odredimo vrstu videa i budžet i da napravimo jasnu viziju i plan.

Snimanje

Snimanje videa je deo gde priča počinje da oživljava. Stvaranje kvalitetnog videa znači prilagođavanje sadržaja tako da bude zanimljiv vašoj publici.

Montaža

Pažljivo ćemo sastaviti priču spajajući sve delove u finalni video. Kada pogledate prvu verziju svog videa, odlučujete šta želite da promenimo i poboljšamo.